Min smokey mountain rökgrill framme och i drift.
Halvvägs i genom grillningen.
De tre olika Glazerna som jag kokat under dagen. Från vänster spiced apple-cider mop. Innehåller, äppelmust, chalottenlök, jalapeno, ketchup, vitvins vinäger, tomatpure, mörkt muscovadosocker, havssalt, nymalen svartpeppar.
Kastrullen i mitten är Mapel-Glaze ingredienser i den är Mapel syrup, ketchup, worcestershire sauce, dijon senap, cider vinäger, pepparrot, rörsocker.
Kastrullen till höger är Bourbon-Glaze. Osaltatsmör, solrosolja, hackad gullök, Jack Daniels, ketchup, cider vinäger, apelsin juice, lönnsirap, mörksirap, worcestershire sauce, svartpeppar, havssalt.
Grillningen tog ca 2 tim, och blev till en god och trevlig familjemiddag, till ribsen serverade vi cole slaw.
- Posted using BlogPress from my iPhone
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar