Dax för lite Påsklamm, har rökrillat en lammstek i dag, tog ca 4tim. Steken har jag sprutat in vitlök & Chili olja för att få in smaken i köttet, sedan kryddade jag med vitlök, svartpeppear, och en Amerikansk grillkryda. steken rökrillades på våran WSM. Under tiden så fixade jag lite lunch började med att göra en tomatsås, som sedan användes på varmamackor till förätt. Sedan grillade jag på några kottletter. och serverade med potatissallad och beanässås. Har haft en bra dag framför grillen.
Förberedelser grilluppstart
Lammsteken innan grillning
Rökgrillning i fullgång
Dax för tomatsås
Tomatsås Färdig kokad på Grillen
Steker mackorna i olivolja
Macka färdig, med tomatsås, skinka ,cheddarost
kottletter på grillen
kottletter färdiga
Lamsteken färdig
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar