måndag 25 april 2011

Påsklamm

Dax för lite Påsklamm, har rökrillat en lammstek i dag, tog ca 4tim. Steken har jag sprutat in vitlök & Chili olja för att få in smaken i köttet, sedan kryddade jag med vitlök, svartpeppear, och en Amerikansk grillkryda. steken rökrillades på  våran WSM. Under tiden så fixade jag lite lunch började med att göra en tomatsås, som sedan användes på varmamackor till förätt. Sedan grillade jag på några kottletter. och serverade med potatissallad och beanässås. Har haft en bra dag framför grillen.


Förberedelser grilluppstart





Lammsteken innan grillning

Rökgrillning i fullgång


Dax för tomatsås

Tomatsås Färdig kokad på Grillen

Steker mackorna i olivolja

 Macka färdig, med tomatsås, skinka ,cheddarost

kottletter på grillen


 kottletter färdiga

Lamsteken färdig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar